Filmstadens biografer är öppna

Vi har äntligen öppnat upp våra biografer igen och kan välkomna upp till 300 gäster per salong i de större salongerna. Under tiden vi har haft stängt har vi sett över alla våra säkerhetsåtgärder ytterligare och följer Folkhälsomyndighetens restriktioner för att våra gäster och medarbetare ska känna sig trygga och trivas hos oss.

Digitalt

Annonsera på en uppskattad och engagerande sajt! filmstaden.se är en av Sveriges största nöjessajter och är ett naturligt första fönster innan biobesöket. Här läser man filmnyheter, tittar på trailers och reserverar/köper biljetter.

7 av 10 biljetter köps eller reserveras via Filmstadens digitala plattformar. Besökarna spenderar i snitt 4,5 minuter på sajten respektive i appen, och det streamas ca 600 000 trailers i veckan på filmstaden.se och i mobilen. Våra plattformar har i snitt 780 000 unika besök i veckan.

I dagsläget har Filmstaden 1,2 miljoner nedladdade mobilapplikationer (iPhone och Android).

Besökaren på filmstaden.se är trendmedveten, välutbildad, köpstark och storstadsorienterad. 50 % är mellan 16-34 år, 70 % är mellan 16-44 år, 55 % är kvinnor och 45 % män.