Filmstadens biografer är öppna

Vi har äntligen öppnat upp våra biografer igen och kan välkomna upp till 300 gäster per salong i de större salongerna. Under tiden vi har haft stängt har vi sett över alla våra säkerhetsåtgärder ytterligare och följer Folkhälsomyndighetens restriktioner för att våra gäster och medarbetare ska känna sig trygga och trivas hos oss.

Event

Event i foajé

Bio är en klockren plats att låta varumärken komma riktigt nära publiken och bjuda på något oväntat eller väcka intresse för produkter eller tjänster. Biobesökarna spenderar i snitt 25 minuter i foajén innan det är dags att ta plats i salongen vilket gör att event i foajén väcker stort intresse hos nyfikna personer som gärna engagerar sig i det som händer på biografen. 
 
Det kan till exempel handla om provsmakning, att få testa ny teknologi, delta i tävlingar eller information på plats kring olika ämnen. Oavsett upplägg så ger event i biografernas foajéer en hög kontaktkvalitet och uppmärksamhet.


Event i salong

Även inne i salongen finns möjlighet att genomföra event av olika slag innan filmen börjar. Ofta handlar det om utlottningar som presenteras på spännande och inspirerande sätt, men det kan också vara mer spektakulärt. Exempelvis genom utplacerade aktörer som genomför regelrätta skådespel eller genom att några i publiken plötsligt får se sig själv på bioduken i en snabbredigerad film som skapats i foajén. Självklart med ett positivt och underhållande syfte!
 
Biografen är en plats där upplevelser och starka känslor sitter i väggarna och där publiken är mottaglig och positiv till spännande händelser - före, under eller efter filmen!
 
exempelevent.png