Välkommen till Filmstaden

Filmstaden är en spännande mötesplats där ditt budskap förvandlas till en upplevelse. Varmt välkomna till våra biografer runt om i landet! 

Oktobers biokampanj är utsedd

19 Nov 2021

Vi på Filmstaden är stolta över att kunna gratulera Polarn O. Pyrets kampanj "Plaggets liv" till månadens biokampanj. Det är en film som skapar uppmärksamhet för både stora och små med ett träffsäkert budskap som på ett humoristiskt sätt skapar stark igenkänning och gör filmen relevant för målgruppen. Denna film kan ses 3-4 gånger…minst!

Heli Fleetwood, Marketing Director på Polarn O. Pyret:

"Vi är väldigt glada för all positiv respons vi har fått på reklamfilmen "Plaggets liv"!
Vi får ofta höra om hur Polarn O. Pyrets kläder används i generationer, och ville skapa en lustfylld berättelse utifrån det. Vår ambition var att förmedla budskapet ”Tre barn i varje plagg, minst”, på ett sätt som skulle gå hem hos hela familjen. Det var ingen självklarhet att välja bio som mediekanal – men vi nådde helt rätt målgrupp och filmen kom fram på bästa tänkbara vis. En riktig fullträff, helt enkelt.

Fler nyheter

Bio is back!

15 Jun 2020
Otaliga gånger genom historien har biograferna - och upplevelsen som bor där - genomgått stålbad av mången karaktär, allt från ekonomiska kriser till teknisk formatkonkurrens som TV, VHS och streaming. Läs mer ›

Stor längtan efter att gå på bio igen

18 May 2020
Sedan Filmstadens biografer stängde i mitten av mars har kontakten med gästerna vuxit sig ännu starkare med ett enormt gensvar via sociala kanaler. Budskapet från gästerna är tydligt. Vi längtar. När restriktionerna lättar kommer vi tillbaka till biograferna för att äntligen få se film på den stora duken igen och för att stödja er, så att biografen kan leva vidare som mötesplats. Läs mer ›