Välkommen till Filmstaden

Filmstaden är en spännande mötesplats där ditt budskap förvandlas till en upplevelse. Varmt välkomna till våra biografer runt om i landet! 

Septembers biokampanj är korad

07 Oct 2021

Vi är stolta att kunna presentera att McDonald´s "Öppna din dörr" har blivit korad till Månadens Biokampanj på våra biografer. Grattis till McDonalds, OMD Sweden och Nord DDB! 

Med motiveringen att de har skapat en reklamfilm med ett visuellt vackert filmspråk, en hög igenkänningsfaktor och engagemang hos biopubliken har de med sitt budskap blivit en del av bioupplevelsen.

Susanne Rydjer Communication Manager på Food Folk:

"Vi är så glada för de fina resultaten i mätningarna. Vår film har ett viktigt och engagerande budskap, är snyggt filmiskt berättat och har ett soundtrack baserat på en riktig klassiker – perfekt för bio helt enkelt!"

Vill du veta mer om Månadens Kampanj eller om hur du når biopubliken via reklamfilm, kontakta oss så hjälper vi dig.

Fler nyheter

Bio is back!

15 Jun 2020
Otaliga gånger genom historien har biograferna - och upplevelsen som bor där - genomgått stålbad av mången karaktär, allt från ekonomiska kriser till teknisk formatkonkurrens som TV, VHS och streaming. Läs mer ›

Stor längtan efter att gå på bio igen

18 May 2020
Sedan Filmstadens biografer stängde i mitten av mars har kontakten med gästerna vuxit sig ännu starkare med ett enormt gensvar via sociala kanaler. Budskapet från gästerna är tydligt. Vi längtar. När restriktionerna lättar kommer vi tillbaka till biograferna för att äntligen få se film på den stora duken igen och för att stödja er, så att biografen kan leva vidare som mötesplats. Läs mer ›