Filmstadens biografer är öppna

Vi har äntligen öppnat upp våra biografer igen och kan välkomna upp till 300 gäster per salong i de större salongerna. Under tiden vi har haft stängt har vi sett över alla våra säkerhetsåtgärder ytterligare och följer Folkhälsomyndighetens restriktioner för att våra gäster och medarbetare ska känna sig trygga och trivas hos oss.

Rikstäckande reklam

På bio är reklamen en del av upplevelsen. Möjligheterna är många och det finns chans att möta målgruppen flera gånger både innan och under biobesöket. Hos Filmstaden Media kan du välja om du vill nå alla biobesökare i hela landet, en specifik målgrupp eller region. 

Oavsett vilket törs vi påstå att bio är en viktig komponent i ett varumärkes rörliga strategi som skapar märkbar effekt. Den digitala utvecklingen har ritat om mediekartan och medfört stora fördelar att nå konsumenter. Men utöver räckvidd behöver varumärken också väcka engagemang, känslor och gillande, vilket är biomediets paradgren. 

Investeringarna i bioreklam har ökat stadigt de senaste 10 åren och även framåt spås bio växa som mediekanal.

Visningsformer

Riksvisning med kontaktgaranti. Kampanjperioden är estimerad och kampanjen tas ner när antal kontakter är uppnådda eller förlängs tills antal kontakter nåtts.

 

Målgruppsvisning med kontaktgaranti. Filmen visas i valt/valda målgruppspaket. Kampanjperioden är estimerad och visningen avslutas när antal kontakter är uppnådda eller förlängs tills antal kontakter nåtts. 

Geografisk visning med kontaktgaranti. Filmen visas i valda orter. Kampanjperioden är estimerad och visningen avslutas när antal kontakter är uppnådda eller förlängs tills antal kontakter nåtts.

Reklamfilmer på bio

Reklamfilmer på bio

Varje vecka har nya, spännande, roliga och berörande reklamfilmer premiär på bio i reklamblocket som inleder hela filmupplevelsen.

SE REKLAMFILMER