Filmstadens biografer är öppna

Vi har äntligen öppnat upp våra biografer igen och kan välkomna upp till 300 gäster per salong i de större salongerna. Under tiden vi har haft stängt har vi sett över alla våra säkerhetsåtgärder ytterligare och följer Folkhälsomyndighetens restriktioner för att våra gäster och medarbetare ska känna sig trygga och trivas hos oss.

Teknisk spec och övriga villkor

Ju bättre filmkvalitet - desto starkare upplevelse för publiken

Bio har unika egenskaper med en mäktig filmduk och högtalare som omger publiken. För att nyttja detta maximalt och ge biopubliken en stark upplevelse, är det viktigt med så bra bild- och ljudkvalitet som möjligt. Låt därför ert produktionsbolag ta del av denna tekniska specifikation, så att de kan leverera er reklamfilm till oss i bästa möjliga digitala format.

När du levererar din reklamfilm till oss i bioformat enligt den tekniska specifikationen nyttjar du mediets styrkor maximalt. Dina filer laddar du upp via "Ladda upp material" i menyn ovan.

Om ni har tekniska frågor är ni välkomna att kontakta Filmstaden Media Studio på telefon 08-680 37 73 eller 08-680 36 81 alt. skicka e-post till studio@filmstaden.se

Visningsstart sker fredag varje vecka!